Despre Auvesta Edelmetalle AG


IMPORTANT! Auvesta Edelmetalle AG este principalul partener al Real Gold Market SRL, iar toate produsele noastre rezultă din acest parteneriat.

Auvesta Edelmetalle AG este expert în vânzarea/cumpărarea de metale prețioase (lingouri de aur și argint). Metalele prețioase sunt livrate sau se depozitează la cerere. Produsele sunt oferite prin intermediari independenți.

Servicii

- Cumpărare și vânzare de lingouri fizice de metale prețioase

- Livrarea lingourilor de metale prețioase

- Păstrarea metalelor prețioase în depozite de înaltă siguranță

- Garanție de răscumpărare a metalelor prețioase

- Achiziții lunare regulate de metale prețioase

- Acces la depozitul online de metale prețioase

 

Rating

Certificat de bonitate Creditreform CrefoZert acordat de către Creditreform Doar aproximativ 1,7% din totalul formelor existente îndeplinesc condițiile pentru obținerea acestei certificări.

 
 

"TopRating 1" este distincția acordată societăților comerciale germane evaluate în ce privește solvabilitatea pe o scară de la 1-6.Doar 4,4% din 4,7 milioane de societăți din Germania au obținut acest rezultat excelent în 2012.În cadrul certificării "Top-Business-Partner" de către Hoppenstedt Kreditinformationen GmbH, Auvesta Edelmetale AG este printre puținele firme germane cărora în 2012 li s-a acordat indexul de bonitate 1.

 

De aproximativ 3 milioane de companii germane sunt mai puțin de 1% se califica pentru acest premiu.Euler Hermes Evaluare GmbH Germania a confirmat Auvesta Precious Metals AG cu sigiliul de calitate "cel mai bun credit" credit financiar excelent. Auvesta a primit acest premiu într-un rând de 4 ani.

 

Sigiliul de calitate „2011“

 

Sigiliul de calitate „2012“

 

Sigiliul de calitate „2013“

 

Sigiliul de calitate „2014“

Mai multe informații legate de compania Auvesta Edelmetalle AG puteți găsi pe pagina lor oficială: www.auvesta.ro

© Real Gold Market SRL