Întrebări Frecvente


Mai jos se regăsesc cele mai frecvent întâlnite întrebări ale clienților noștrii. Dacă întrebarea dumneavoastră nu se regăsește printre acestea puteți să ne trimiteți un mesaj cu întrebarea dumneavoastră accesând secțiunea Contact.

Acest lucru depinde de: Dacă dispuneți de asemenea sume de bani, încât să puteți cumpăra de fiecare dată o unitate definită (ex. o uncie) și dacă dispuneți de timpul necesar pentru a vă ocupa de acest lucru, atunci ar trebui să vă adresați băncii. Adițional, va trebui să plătiți un cost suplimentar regulat pentru depozitare (casetă de valori). Dacă doriți să cumpărați în mod constant cu aceeași sumă de bani, atunci nu există o alternativă mai avantajoasă decât unul din pachtele noastre.

Profitați de fluctuația prețurilor. Prin faptul că achiziționați mereu de o valoare constantă, cumpărați în mod economic: când prețurile sunt mari, cumpărați o cantitate mai mică, iar când prețurile sunt mici, cumpărați cantități mai mari. În acest mod, spre deosebire de achizițiile unice la sume mai mari, obțineți un preț mediu.

Da. În orice zi de tranzacționare. Și întotdeauna la prețul pieței (preț de vânzare), prin intermediul platformei online.

Exprimat simplu: există cineva care supraveghează modul de gestionare a aurului dumneavoastră. De asemenea, acesta supraveghează ca și în locul unde este depozitat aurul dumneavoastră să se îndeplinească toate obligațiile. Iar acest lucru nu se întâmplă doar o dată ci în mod continuu. - Pentru siguranța dumneavoastră.

Dacă cereți ca aurul să vă fie livrat, atunci, în mod evident, nu veți fi afectat de un eventual faliment. Dacă acesta se află într-un depozit, atunci este în depozit. Auvesta (sau administratorul judiciar) nu are acces la el în cazul unui faliment, deoarece inspectorul care controlează utilizarea fondurilor nu își va da acordul în acest sens.

Veți primi acces online la depozitul dumneavoastră. Acolo puteți vizualiza soldul depozitului dumneavoastră la orice oră și din orice colț al lumii unde aveți acces la internet.

Cu siguranță. Nimeni nu poate să vă impună momentul, cantitatea sau scopul achiziției de aur.

Cu siguranță. Acest depozit este proprietatea dumneavoastră. Puteți să renunțați la el, să îl amanetați, să îl vindeți sau să îl dăruiți. Desigur, puteți să îl păstrați și pentru dumneavoastră.

Nu se poate face un calcul paușal. Aceste costuri se calculează în funcție de locația la care doriți să vă fie livrate, de tarifele de transport și de primele de asigurare.

© Real Gold Market SRL