Produsele Real Gold Market


Pentru a spori accesibilitatea serviciilor oferite, am pus la dispoziția dumneavoastră patru pachete:

Start

Pachetul presupune deschiderea unui cont la firma Auvesta Edelmetalle AG. În urma deschiderii contului veți avea acces la propria dumneavoastră platformă online, de unde veți putea face achiziții de aur in valoare de minim 10 €, la un preț relativ scăzut față de prețul pieței.

Prețul pachetului: 100 €

Selectează Pachetul

Best

Asemenea pachetului Start achiziționarea pachetului presupune deschiderea unui cont la Auvesta Edelmetalle AG. În urma deschiderii contului veți avea acces la propria dumneavoastră platformă online, de unde veți putea face achiziții de aur in valoare de minim 10 €, la un preț mai scăzut față de prețul de achiziție din pachetul Start.

Prețul pachetului: 200 €

Selectează Pachetul

Premium

Pachetul Premium este dedicat persoanelor care vor sa achiziționeze aur în mod regulat și la cel mai mic preț. Achiziția minimă este ca și la pachetele anterioare de 10 €, iar suplimentar la fiecare achiziție vețti primi un bonus de 3% în aur care se adaugă instantaneu la contul dumneavoastră.

Selectează Pachetul

One (Plată Unică)

Pachetul One prezinta posibilitatea unei achiziții de minim 10.000 €, pentru cei ce doresc să achiziționeze o cantitate mai mare de aur, o singură dată, putând să negociaze un preț excepțional foarte apropiat de prețul de fixing, stabilit de Bursa Londoneză.

Selectează Pachetul

© Real Gold Market SRL